26 d'abril de 2024

Lliçó de coratge de Joan Cros que acaba segon a l'SX Fuente Álamo

El manlleuenc patia una caiguda als cronometrats obligant al pilot a finalitzar la cursa infiltrat

El Ter 10 de juliol de 2017 a les 11:53
Joan Cros, a l'esquerra, al segon calaix del podi
Foto:Carlos Calderon MxShoot

La localitat murciana de Fuente Álamo va acollir, dissabte, una nova prova de l’internacional de Supercròs. Joan Cros va demostrar una vegada més el seu coratge al circuit. El manlleuenc patia una caiguda als segons cronometrats, i es veia obligat a disputar la final infiltrat amb un fort dolor al canell de la mà dreta. Tot i el fort dolor, Cros va plantar cara i va aconseguir finalitzar la prova en segona posició.  


Lliçó de coratge de Joan Cros a  Fuente Álamo després que una mala caiguda durant els segons cronometrats, acabessin amb una lesió greu al canell de la mà dreta.  Abans de la caiguda, el de Manlleu, s’estava mostrant intractable sobre el traçat murcià marcant els millors temps i marcant la distància sobre els seus rivals. Rivals de primer nivell al nacional de motocròs, com el rodenc Francesc Mataró, Hugo Basaula o Jose Antonio Butrón, que va ser el vencedor.


Els forts dolors després de la caiguda va obligar a Cros a passar per l’hospital del circuit on li van diagnosticar una luxació al canell. El manlleuenc, tot i els dolor i la gravetat de la lesió va decidir córrer la final, en la qual va intentar donar el tot pel tot, va poder ser tercer, en veure's superat per Carlos Fernández Macanás quan rodava segon, i tapar totes i cadascuna de les envestides d'Hugo Basaula. Joan Cros, el Coyte, es va baixar del seu KTM amb marejos i vòmits, però va aconseguir, almenys, ascendir al podi i demostrar la seva vàlua, tenacitat, fortalesa i nivell de pilotatge en aquesta disciplina.


En les properes hores passarà reconeixement mèdic a Barcelona per esclarir l'abast de la lesió.

Etiquetes:
Esports