26 d'abril de 2024

Bones sensacions d'Eli Martínez a Kazan

Sembla que la jugadora de rugbi comença a estar al 100% després de les bones sensacions en competició

El Ter 11 de juliol de 2017 a les 13:04
Eli Martínez 8segona per la dreta) a Kazan

Les Lleones van finalitzar en 10è lloc el Grand Prix de Kazan, després de caure en l'últim enfrontament davant Holanda per 24 a 12. Eli Martínez va tenir un paper rellevant en els diversos enfrontaments però això sí sense acabar de forçar el seu genoll.

Eli Martínez va tenir molt bones sensacions amb el seu genoll. La manlleuenca va ser molt prudent durant tota la competició sense prendre riscos i pensant en el proper enfrontament important del més d’agost, on la selecció absoluta disputarà el Campionat del Món. De moment, el seleccionador Jose Antonio Barrio, no ha presentat l’equip que competirà en aquesta competició però tot  apunta a que la manlleuenca formarà part de la plantilla. El seu compromís durant aquests anys amb la selecció ha estat clau per formar part d’aquest conjunt, però té el handicap de la lesió que tot just ara se n’ha recuperat. 

El conjunt espanyol finalment va finalitzar la competició en 10a posició, un resultat irrellevant ja que ja tenien la classificació assegurada pel proper europeu. L’últim enfrontament davant Holanda va ser clau per determinar l’actuació espanyola, que va perdre per 24 a 12.

Un desè lloc pel conjunt espanyol que contrasta amb els bons resultats assolits per les lleones en els diversos enfrontaments i tornejos que ha disputat a Europa. No obstant això era un resultat relativament previsible, ja que la selecció en aquesta ocasió era molt jove. El cos tècnic va decidir convocar diverses jugadores amb projecció de futur per tal de donar minuts en competicions internacionals per tal de començar assegurar el planter dels propers anys del rugbi femení espanyol dels propers anys.

A tot això, la manlleuenca Eli Martínez es va mostrar molt satisfeta aportant el seu granet de sorra aquest projecte aportant l’experiència a totes aquestes jugadores de futur. Una experiència que Martínez valora de doble positiva, per una banda les bones sensacions que ha mostrat el seu genoll acabat de recuperar i per l’altra l’experiència d’aportar el seu coneixement al nou planter.


Etiquetes:
Esports