25 d'abril de 2024

El CT Manlleu organitza un Torneig Nocturn de Pàdel i Tennis aquest juliol

A partir de les 17h arrencarà el torneig que s'allargarà fisn a altes hores de la matinada

El Ter 12 de juliol de 2017 a les 09:44
CT Manlleu

El Club Tennis Manlleu ha organitzat pel proper dissabte 29 de juliol un torneig Nocturn de pàdel i tennis obert a tothom. Els dos tornejos aniran de costat, la modalitat de pàdel començarà a les 17h, mentre que en tennis començarà a les 20h i que ambdós tornejos s’allargaran fins les 2h de la matinada.


És la primera vegada que el club organitza un esdeveniment nocturn d'aquestes característiques. Amb aquesta iniciativa l'entitat vol promocionar els esports de raqueta que ofereix el club, a socis però sobretot als no socis que hi puguin prendre part. 


Pel què fa el Super-Tiebreak és a obert a tothom, tant per socis com no. Hi haurà diversos grups amb jugadors de tots els nivells que s’enfrontaran entre ells en partits d’entre 7 i 10 punts, el què ve a ser un Súper Tiebreak, tot dependrà del nombre de participants. Una vegada finalitzada la fase de grups tindrà lloc una lligueta d’eliminatòries directe, que acabarà amb un sol guanyador. El torneig és totalment gratuït per a tothom que vulgui participar. Les inscripcions es poden fer presencialment a través del club o trucant al telèfon de l’entitat.


El nocturn de pàdel, a diferència que el de tennis, compta amb uns requisits especials degut a la febre d’aquest esport entre la societat. També es un torneig obert a tots els públics però les categories estant ja predeterminades. El torneig estarà dividit en quatre categories, Masculí A, Masculí B; Femení A i Femení B. En aquest cas el preu per poder-hi prendre part és de 18€ pels socis i de 20€ pels no socis. Tots els participants jugaran un mínim de tres partits i també rebran un “welcome pack”.


Com a punt afegit, el servei de piscina romandrà obert durant tot el torneig i serà gratuïta pels participants. Un factor molt atractiu per les nits d’estiu del mes de juliol. Durant el torneig també es farà l’entrega de trofeus de la Lliga Social de Tennis, que finalitzarà el proper 27 de juliol.

CT Manlleu

CT Manlleu

Etiquetes:
Esports