25 d'abril de 2024

Llucià Ferrer estrena aquest dimecres a TV3 el programa Estranyes parelles

És el primer que ha produït, codirigeix i també presenta

Arola Cumeras 12 de juliol de 2017 a les 17:45
Una imatge promocional de Llucià Ferrer

El comunicador manlleuenc Llucià Ferrer estrena aquest vespre a ¾ de 10, en horari de ‘prime time’, Estranyes parelles, una de les apostes de TV3 de cara a la graella d’estiu.


Ferrer comenta que està molt orgullós del projecte, perquè és el primer format que produeix directament a través de la seva productora, Lluciferrer 100x100. El factor sorpresa és “una de les gràcies del programa, perquè ve a ser una entrevista sense entrevistador”. La conversa “pot anar per on vulguin” i “el resultat és molt xulo, perquè les parelles que hem tingut no sabien realment qui es trobarien”. Explica que “quan són entrevistats, adopten el xip de respondre en ‘mode entrevista’”. En canvi aquí “tot i que estan rodejats de càmeres, arriba un punt que s’obliden d’això”.


A banda, un altre dels encants és que el programa “és exterior” i el dinar que els serveixen és “típic de la zona, amb un cuiner de cada territori on gravem”. La model Judit Mascó i la periodista Rosa Maria Calaf o bé sor Lucía Caram i Pau Riba són algunes de les ‘estranyes parelles’ que conversaran.


A més de conduir el programa, Ferrer el codirigeix al costat de Toni Mata, que n’és el guionista. Explica que “en Llucià jove i transgressor ha deixat pas a un perfil irònic però més madur i reflexiu”. Ferrer ironitza dient que "ja tinc 39 anys i també estic madurant una mica en tots els sentits”. Assegura que el seu paper és “de xofer i després poso la veu en off”. De moment, constarà de nou entregues de 50 minuts. L’última aparició de Llucià Ferrer a la televisió pública va ser fa dos anys al capdavant del programa Menú degustació.

Etiquetes:
Societat