26 d'abril de 2024

Noves millores al portal Manlleu Dades Obertes

Des del juny s'informa, via un butlletí mensual publicat a la web www.manlleu.cat, de les actuacions de la brigada

elter.net 13 de juliol de 2017 a les 16:15

L’Ajuntament de Manlleu ha tornat a actualitzar aquest estiu el portal de dades obertes. El portal Manlleu Dades Obertes ofereix a la ciutadania, entitats, empreses o qualsevol col·lectiu interessat, una manera senzilla de visualitzar i reutilitzar la informació pública.


Amb la última actualització del portal es vol posar a disposició de les persones usuàries dades obertes en formats més entenedors i visuals. S’ha aprofitat per fer una prova pilot amb les dades de les actuacions de la brigada municipal. El portal ja permetia, mitjançant mapa interactiu, consultar totes les actuacions de manteniment urbà que s'estan fent durant l’any en curs, però des del mes de juny s’informa, via un butlletí mensual publicat a www.manlleu.cat, de les actuacions més rellevants que es vagin realitzant en els diferents barris i espais públics de la ciutat.


El nou portal incorpora també un apartat per a programadors on els desenvolupadors poden utilitzar la Plataforma Oberta per a impulsar la innovació i mantenir-te al dia amb l'última tecnologia. La utilització d’estàndards oberts, la interoperabilitat, les dades, les API i el codi permetran generar aplicacions connectades.   


 

Etiquetes:
Política Municipal