25 d'abril de 2024

Aquest dijous, els guanyadors del Festival Protesta a l'Embarcador

En la seva cinquena edició, el Festival Protesta continua mantenint viu l'esperit de transformació social

elter.net 13 de juliol de 2017 a les 16:18
Una imatge del cartell de l'activitat

El Festival Protesta projecta aquest dijous els quatre curtmetratges guanyadors de l'any passat aquest dijous a Manlleu. La projecció es farà dijous a les 10 del vespre a l'Embarcador, dins la programació de les Llunes del Ter, organitzades pel Grup de Defensa del Ter i l'Ateneu Manlleu.


També es farà un avançament de la programació d'aquest any. La cinquena edició del festival internacional de cinema de crítica social es farà del 20 al 28 d'octubre a Vic. Es projectaran els quatre curtmetratges guanyadors de l'any passat: Preferentes, de Nacho Recio; Primavera rosa en el Kremlin, de Mario de la Torre; Diary of hunger, de Mireia Pujol i Zero M2, de Matthieu Landour.


En la seva cinquena edició, el Festival Protesta continua mantenint viu l’esperit que el va fer néixer: la transformació de la societat a través del cinema. Aquest any, però, la organització ha volgut anar una mica més enllà i donar cabuda a altres expressions artístiques que, com el cinema, poden ser utilitzades com a altaveu de denúncia i eina de transformació social. El festival es basa en tres eixos: la mostra de llargmetratges de crítica social, el concurs de curtmetratges i la programació d’activitats paral·leles relacionades amb el cinema i la denúncia.

Etiquetes:
Cultura