25 d'abril de 2024

Marçal Saenz nova incorporació de l'AEC Manlleu

El proper dilluns 17 la nova plantilla omençarà els entrenaments de la nova temporada

El Ter 14 de juliol de 2017 a les 17:33

El primer equip manlleuenc comença els entrenaments el proper dilluns 17 de juliol, amb una plantilla pràcticament al complert. Santanera ha incorporat aquesta setmana a Marçal Saenz provinent del Llagostera B.


Albert Santanera ja ha passat pàgina i només pensa en recuperar la categoria. El proper dilluns començarà la primera presa de contacte de la nova plantilla i on es podrà veure per primera vegada al gruix de noves incorporacions.


Aquesta setmana s’ha conegut una nova incorporació, la de Marçal Saenz Batllori. Es tracta d’un mig centre ofensiu molt jove de només 22 anys, que arriba provinent del Llagostera B i que enguany ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana. El ja manlleuenc és un jugador força elèctric al mig del camp amb bona visió de joc, però que la seva especialitat és l’àrea petita. D’aquesta forma Marçal Saenz es converteix en l’última incorporació del Manlleu, que no sembla que sigui l’última, i que es suma a les de Eric Martínez, Gerard Roura, Jordi Pla o Uri Vila, amb qui també ha compartit vestuari a Llagostera.


Aquest nou Manlleu tindrà el primer enfrontament el proper 28 de juliol davant La Montañesa, en partit de classificació per la Copa Catalunya. La lliga pel Manlleu començarà el proper 3 de setembre, a casa, davant el Sant Cugat.

Etiquetes:
Esports