27 d'abril de 2024

Un tast de cerveses artesanes, prèvia de les vacances a l'Aula Mercat

La propera temporada es podrà gaudir d'un ampli ventall de l'anomenada 'cuina conscient'

Arola Cumeras 17 de juliol de 2017 a les 10:46
El cartell del tast

Aquest dijous es farà la darrera activitat, abans de les vacances, de l’Aula Mercat del Mercat Municipal de Manlleu. Es tracta d'un tast de tres cerveses artesanes produïdes a Manlleu.


Osona és terra de cerveses i dos socis del Casal Popular Boira Baixa, en Jordi i l'Albert, treballen per difondre la cultura cervesera artesana. La tècnica de dinamització, Olga Moreno, ha detallat que cal fer una inscripció prèvia a https://www.mercatmanlleu.cat/activitats/tast-de-cerveses/ i per tres euros també "es podrà tastar productes del mercat com formatge i llonganissa". L’activitat gastronòmica es farà a la terrassa del Mercat Municipal a partir de les 8 del vespre.


Moreno remarca que durant el primer semestre s’ha produït una certa “davallada en el nombre d’inscripcions, ja que ara els tallers valen cinc euros per sessió, però hem definit quina és la línia de l’aula”.


El proper semestre es preveu que començarà amb força. Una de les filosofies principals és tenir un paper a totes les activitats de Manlleu; per exemple, a Porc i Cervesa, Fira Gastronòmica o bé pel Badanadal.


L’activitat que es farà pel setembre coincidint amb Porc i Cervesa barrejarà aquestes viandes amb el cinema i la desenvolupa l’empresa Gastrofilms, que ja ho ha portat a indrets com el Museu de la Xocolata de Barcelona. Expliquen que "funciona molt bé i és diferent”. S’encetarà un nou cicle anomenat “cuina conscient”, on s’hi inclourà la línia existent que es dedica a “l’aprofitament” però s’ampliarà amb altres tendències com “la cuina vegana o bé l’slow cuina”.

Etiquetes:
Economia i empresa