Joan Cros acaba 11è al motocròs nocturn de Gimont

Cros finalitza onzè en el Motocròs Internacional de Gimont malgrat patir un esquinç al canell

S.Cros 18 de juliol de 2017 a les 09:46
joan Cros a Gimont

Gimont (França) va acollir aquest cap de setmana el Motocròs Internacional Nocturn amb major participació de pilots mundialistes. Pilots com Valentin Teillet, Jose Antonio Butron o Gregory Aranda van prendre part a la prova on tampoc i va faltar Joan Cros que va finalitzar 11è malgrat córrer amb un esquinç al canell.

Joan Cros, disputaria la prova encara convalescent de l’esquinç que es va fer el passat cap de setmana al supercros de Fuente Álamo. Tot i així el pilot de KTM va estar a un gran nivell plantant cara als pilots mundialistes que van prendre part a la prova.

Als entrenaments, el pilot de Manlleu no va poder completar una bona volta ràpida i, per tant, va acabar en 23a posició. Un resultat que li dificultaria la sortida en les tres mànegues de vint minuts més dues voltes del traçat francès.

A la primera mànega, Cros va acabar 10è. El manlleuenc va realitzar una mala sortida quedant relegat a la cua del grup, però tot i la dificultat del traçat francès, el de KTM va fer una remuntada d’escàndol fins consolidar la 10a posició.

Millor sort va tenir a la segona mànega. Cros va sortir bé; i va seguir al grup capdavanter  fins al final de la mànega, lluitant per la 8a i 9a posició, però Izoird i Soubeyras van tirar molt fort al tram final on Cros no va poder aguantar el ritme però assegurava el Top10.

A la darrera mànega Cros va finalitzar onzè, després de lluitar pel Top10 amb Vonsagna. Una bona lluita del manlleuenc que finalment es va quedar a les portes del Top10 de la general, ja que a la combinada va finalitzar en 11a posició.

Un bon entrenament per a Joan Cros, malgrat ser una prova de motocròs. Ara, el del JCR es centra de nou en la modalitat de Supercros per tal de  preparar les curses internacionals en un estiu molt atrafegat. Següent parada, el SX de St. Cebryanet.

Pel què fa a l’altre pilot de l’equip JCR Team que va disputar la prova, Xurxo Prol, era la primera vegada que disputava aquesta prova internacional. El jove pilot que va competir en la categoria de plata, va finalitzar en 29a posició aconseguint augmentar la seva experiència en proves internacionals.