25 d'abril de 2024

Cinc infants de Manlleu reben beca per participar al campus Oriol Riera Experience

Ja es treballa en la segona edició, on es vol incentivar la participació de les nenes

elter.net 18 de juliol de 2017 a les 10:09
Un moment de l'acord entre Riera i l'Obra Social 'la Caixa'

L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit beques a infants en risc d’exclusió social per participar al campus Oriol Riera Experience. Cinc dels becats tenen com a club de procedència l’AEC Manlleu.


La resta, provenen majoritàriament de Vic, Torelló o d’altres punts de la Catalunya Central, com Manresa. Les beques han estat possibles gràcies a la col·laboració, a més d'Oriol Riera, de la Fundació Puig-Porret.


L’Obra Social “la Caixa” i el futbolista professional osonenc Oriol Riera han signat un acord de col·laboració, per un import de 1.500 euros, que servirà per assumir 10 beques perquè nens de famílies sense recursos participin en la primera edició de l'Oriol Riera Experience. Durant una setmana, 84 nens, 20 d'ells becats, han pogut viure com un professional el món del futbol a les instal·lacions esportives de Sant Julià de Vilatorta. Del 26 de juny a l'1 de juliol s'han fet entrenaments, nutrició, compartir experiències amb professionals del futbol i altres activitats lúdiques, sempre relacionades amb aquest entorn. A les tasques d'organització hi han intervingut una vintena de persones.


La dimensió social del projecte, perquè infants de famílies osonenques sense recursos puguin participar-hi, ha estat un dels incentius. Ja s'està treballant en una segona edició, en la qual es vol incidir especialment en la participació de les nenes.

Etiquetes:
Societat