26 d'abril de 2024

Bones sensacions de Rafa Botello al Campionat del Món de Londres

Botello finalitza 8è de la seva sèrie en la distància de 1.500m

El Ter 18 de juliol de 2017 a les 11:12
Rafa Botello a darrere

Rafa Botello va aconseguir un vuitè lloc a la seva sèrie en al prova de 1500m del Campionat del Món  que té lloc a Londres. El manlleuenc no va poder-se adaptar a bé al ritme de la cursa fet que el va acabar relegant a la cua del grup.


Botello disputava el seu cinquè mundial en la categoria d’atletisme en cadira de rodes. Després de la seva gira americana, Botello arribava a la prova londinenca amb la motivació de fer un bon paper tot i competir en una distància curta.


El no haver pogut entrenar els distàncies curtes, van passar factura al manlleuenc que es va veure superat en tot moment pels seus rivals. Botello es queixava que la cursa va tenir un ritme molt lent, per tal de que ens els últims compassos els favorits llencessin l’esprint. El manlleuenc acostumat a distàncies llargues, no va ser capaç d’adaptar-se al ritme dels companys i menys a seguir l’atac dels vencedors. En la seva sèrie només es classificaven el tres primers, i Botello va ser vuitè en una cursa de nou cadires.


El de Manllleu no es mostrava del tot satisfet del  resultat però sap que és una modalitat en la que no esta acostumat. Finalment vuitena posició amb un temps de 3’22’’12.


Tot i el resultat, Botello afirma que les sensacions eren bones de cara la següent prova que disputarà dissabte 22, al mateix campionat. El manlleuenc competirà en els 5.000m una modalitat de llarga distància on el manlleuenc ha posat totes les esperances d’aconseguir algun metall per la selecció espanyola.

Etiquetes:
Esports