23 d'abril de 2024

Marc Paré és col·loca 17è del Mundial de Windsurf

El manlleuenc va fer us de les seves armes per col·locar-se entre els millors del món

El Ter 21 de juliol de 2017 a les 12:57
Marc Paré. Foto:José Piña

Gran Canaria va ser al seu de al primera prova del Campionat del Món de Windsurf en modalitat d’onades. Marc Paré va finalitzar en 17a posició final després d’una gran actuació a la part final de la prova on va superar a Marcilio Browne, tercer del rànquing mundial. 


El Campionat mundial de windsurf PWA de Pozo Izquierdo porta celebrant-se des de finals dels anys 80. És un dels esdeveniments esportius amb mes projecció nacional i internacional que es celebra anualment a la illa de Gran Canària. De fet, al llarg d'aquest temps s'ha convertit en la prova reina en la modalitat d'ones del PWA world tour.


El manlleuenc s’estrena de la millor forma en el Campionat del Món acabant a la 17a posició en categoria absoluta. La previsió meteorològica va condicionar molt la prova, que va ser excel·lent. Paré va viatjar unes setmanes abans a Les Canaries, per tal de preparar aquesta primera cita del circuit mundial, fet que va ser satisfactori per tal i com el manlleuenc es va trobar a la prova.


En el primers compassos de la prova el manlleuenc es va mostrar molt fort, deixant fora de combat al ídol local Guillermo Alba. En la segona eliminatòria però, Paré queia i es veia relegat a la sisena posició. Un fet que el va obligar anar a la repesca per arribar a la final on va superar al número 11 del rànquing mundial i a Marcilio Browne, número tres del món.


Finalment Marc Paré aconseguia situar-se 17è a la general del Campionat del Món i espera encarar les següents proves amb el mateix optimisme que aquesta.

Etiquetes:
Esports