25 d'abril de 2024

24 comerços de Manlleu estrenen web amb el programa comerçlocal.cat

Del 27 de juny al 10 de juliol, 24 comerços de Manlleu van demanar aconseguir el seu lloc web en català

El Ter 29 de juliol de 2017 a les 16:42
Presentació del projecte a Manlleu

L’Ajuntament de Manlleu, l’Associació de Comerciants de Manlleu, l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu i la Fundació puntCAT han fet possible el programa de digitalització comerçlocal.cat al municipi.


Del 27 de juny al 10 de juliol, 24 comerços de Manlleu van demanar aconseguir el seu lloc web en català gràcies al programa comerçlocal.cat. Dels comerços que van voler participar en el programa de digitalització, 22 d’ells no tenien presència a Internet amb el seu negoci, i van aprofitar l’ocasió per registrar el seu domini .cat i aconseguir un web presència gratuïtament. Un dels altres comerços ja comptava amb un web amb domini .cat i se li ha renovat el web gratuïtament i un altre va demanar redirigir el seu web ja existent amb un domini .cat.


La Fundació puntCAT segueix promovent amb aquesta gira per tot el territori de parla catalana un programa que fomenta l’accés de tots els botiguers a la xarxa per tal de donar a conèixer el seu comerç a internet i augmentar els seus clients potencials. Són diversos els municipis que ja s’han adherit al programa comerçlocal.cat amb èxit. Comerciants de Reus, Girona, Sallent, Guissona o Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, entre d’altres, han donat visibilitat dels seus negocis a la xarxa a partir del pas del programa a la seva ciutat.

Etiquetes:
Economia i empresa