25 d'abril de 2024

Es busquen les millors "històries de Porc i Cervesa" per celebrar els 25 anys de la fira gastronòmica

El premi pel guanyador serà un lot de productes i experiències de la fira i de Manlleu

El Ter 29 de juliol de 2017 a les 16:59
Imatge promocional del Concurs d'Històries

Porc i Cervesa, que enguany es celebrarà els dies 22, 23 i 24 de setembre a Manlleu, comença a escalfar motors amb un “concurs d’històries”. Per commemorar els 25 anys de vida de la fira, s’ha engegat un concurs que porta per nom “Històries de Porc i Cervesa” amb el qual es vol animar a tothom a recordar i compartir anècdotes, històries i fotografies de les diverses edicions de Porc i Cervesa, fira gastronòmica. El premi pel guanyador serà un lot de productes i experiències de la fira i de Manlleu. També se sortejarà un segon lot de productes i experiències entre totes les persones participants.


Per participar en el concurs “Històries de Porc i Cervesa” només cal enviar una anècdota divertida, un fet curiós o una història personal que hagi passat en el context de la fira al llarg dels 25 anys. També es pot participar si es té una fotografia d’alguna de les edicions passades. Les vies de participació són a través del Facebook de Porc i Cervesa, el seu perfil d'Instagram porcicervesa, el correu electrònic fires@manlleu.cat o bé el formulari del web de la fira Porc i Cervesa. 


Un jurat format per persones relacionades amb la fira i amb Manlleu serà l’encarregat de triar la millor aportació. Hi ha temps per enviar les històries i fotografies fins al 18 de setembre de 2017, data en què el jurat procedirà a deliberar i escollir la millor història i es realitzarà el sorteig entre tots els participants. Els guanyadors, que es faran públics el 22 de setembre en el marc de la fira, s’enduran a casa un lot de productes i experiències de la fira i de Manlleu.


Del 22 al 24 de setembre la plaça Fra Bernadí de Manlleu s’omplirà de les propostes gastronòmiques i d’oci habituals. Com cada any, es farà la tradicional matança del porc i s’elaboraran embotits en directe. Es podran fer degustacions de productes i tastos de cerveses artesanes. Tot això acompanyat d’activitats infantils, espectacles, concursos, tallers de cuina i concerts gratuïts.


Bases del concurs

Etiquetes:
Cultura