27 d'abril de 2024

La Muntanyesa elimina el Manlleu de la Copa Catalunya

L'equip d'Albert Santanera va caure eliminat al descompte en el primer partit de pretemporada

El Ter 31 de juliol de 2017 a les 10:52
Martí Soler s'estrenava com a capità (Laia Miralpeix)

L'AEC Manlleu va jugar el primer partit de pretemporada aquest diumenge al camp de la Muntanyesa. Es tractava de la primera ronda de la Copa Catalunya i els d'Albert Santanera van caure eliminats en el descompte per 3-2. Es trobaven dos coneguts de Tercera que enguany, després de perdre la categoria, es tornaran a trobar a Primera Catalana. Les condicions dels dos conjunts, amb moltes baixes i molts fitxatges, són pràcticament idèntiques i aquesta circumstància es va traduir en molta igualtat sobre el verd. Tot i aquest xoc, els locals van començar a aproximar-se a la porteria d'Ivan González i, al minut 38, van obrir el marcador amb un xut des de la frontal de Bauli.

El gol va fer mal als manlleuencs, que sols intimidaven la porteria local a partir del joc aturat i xuts llunyans. A la represa, amb molts canvis al Manlleu, Bauli va ampliar el marcador. El partit semblava vist per sentència, però el Manlleu va treure l'orgull i al minut 90 va posar l'empat. Primer Cristian, de penal el minut 75, i després Criado poc abans del xiulet final. Tot semblava que es decidiria als penals, però Marc Tudó al minut 92 va marcar el tercer i definitiu gol.

Al final del partit, Santanera es va mostrar satisfet amb l'imatge dels seus jugadors. És difícil trobar l'estil de joc i connectar amb tantes cares noves, però l'equip es va mostrar solvent i intens.

Fitxa tècnica

Muntanyesa: Yan Carlos, Santos, Dowi, Cazorla, Álvaro (Capilla min.18), Erik, Nil, Fran Bea, Bauli (Marc Tudó, min.78), Pedro i Jaime.

Manlleu: Ivan González, Joel Puntí (Franc Gómez, min.46), Raül, Dan Coll, Pajares, Pla (Criado, min.46), Oriol Vila, Balagué (Xerry, min.65), Èric Martínez (Saez, min.46), Martí Soler (Adrià Costa, min.65) i Crivillé (Cristian Martínez, min.55).

Gols: 1-0, Bauli, min.38; 2-0, Bauli, min.60; 2-1, Cristian Martínez (p), min.75; 2-2, Criado, min.90; 3-2, Marc Tudó, min.92.