25 d'abril de 2024

Manlleu presenta la seva Festa Major

L'alcalde Àlex Garrido ha estat l'encarregat de dirigir la presentació de l'acte

El Ter 3 d'agost de 2017 a les 12:08
La Festa Major és del 12 al 16 d'agost

Aquest dijous al matí s'ha presentat oficialment la Festa Major d'enguany. A l'acte hi han assistit representants de la nova comissió de la Festa del Serpent i del Teatre Centre, per presentar les activitats i novetats del cartell. Arnau Roca i Anna Casals han estat les cares de l'organització del Serpent, però no han volgut donar detalls sobre les novetats, ja que la sorpresa es guarda per la nit del dia 14.


L'alcalde Àlex Garrido ha estat l'encarregat de dirigir l'acte, acompanyat també de la dissenyadora del cartell Anna Estruch i d'Imma Muñoz, coordinadora de la Festa Major 2017. En els propers dies arribarà a les cases manlleuenques el cartell oficial amb tots els actes programats per aquests dies. Aquest divendres, es donarà ja el tret de sortida a la Fes-te Jove amb el ja mític Cantabars.


El pregó anirà a càrrec del pediatre Andreu Parareda, el dia 12 a Can Puget. El llarg d'aquest dia i el dia 13 hi hauran activitats infantils, el concert d'havaneres o la cercavil·la de gegants. El dia 14 serà el de més pes, amb actes de la Festa del Serpent i l'actuació a la plaça Fra Bernadí del grup Oques Grasses al final de la nit. A banda d'actes esportius com la cursa, hi haurà el dia 15 la gran actuació d'artistes manlleuencs com Pep Poblet, Paula Valls, Guillem Roma i Roger Usart.

Etiquetes:
Cultura