25 d'abril de 2024

Joan Cros regna al SX de Cuevas del Almanzora

Podi íntegrament osonenc amb Joan Cros al calaix més alt, seguit d'Arcarons i Mataró

S.Cros 8 d'agost de 2017 a les 09:26
Podi a Cuevas de Almanzora, amb Nil Arcarons, Joan Cros i Francesc Mataró.

Cuevas del Almanzora (Almeria) va albergar una prova internacional de supercross dissabte passat, on el pilot de Manlleu va vèncer, amb solvència, a la final i al “face to face”. 


A les 21h començava l'esdeveniment. Malgrat la poca assistència de públic, Cuevas del Almanzora va oferir un espectacle en tota regla: llums, música i motor. Res podia fallar.


Dues tandes d'entrenaments cronometrats van ser el preludi d'una nit màgica de supercròs que augurava rivalitat i competitivitat a la pista. Joan Cros va ser segon als entrenaments, on saltava la sorpresa; Joel Antón es feia amb la “pole position” per davant de Cros i Prol. 


El pilot del Team JCR es va emportar la victòria a la primera semifinal. Després de sortir en tercer lloc, amb solament una volta, el català es va col·locar al capdavant i, des d’aquest instant, va dominar les vuit voltes de la cursa carrera. 


Després de la disputa de les semifinals va ser el torn de la modalitat “Face to Face”, (cara a cara). Es tracta d’una modalitat americana en què s'enfronten dos pilots a una sola volta. Joan Cros va eliminar a tots els seus rivals, un a un, fins a arribar a la gran final on va vèncer a Nil Bussot.


Els motors no paraven ja que seguidament era el torn de la gran final. Cros va sortir primer i, sense deixar possibilitats, va dominar la mànega de principi a fi. Per darrere, a més de 15 segons, creuaven la líncia d’arribada Nil Arcarons, segon, i Francesc Mataró tercer. D’aquesta forma es consolidava un podi totalment osonenc amb tres marques diferents sobre els calaixos.


Joan Cros va regnar en majúscules en el supercross internacional de Cuevas del Almanzora. El pilot espera "mantenir el bon ritme i seguir gaudint del supercross durant molt temps".

Etiquetes:
Esports