27 d'abril de 2024

Oriol Ausiró i Estel Palou vencedors de la 7a edició dels 296 de Manlleu

Quaranta persones van prendre part a l'edició d'enguany de la cursa organitzada pels Apòstols de Bacus

G.Moral 9 d'agost de 2017 a les 09:55
Podi al més original, Els Serpents 850
Podi masculí, Pep Rifà, Oriol Ausiró, Albert Rosean i Guillem Muntada

Quaranta persones van participar aquest dimarts a la setena edició dels 296 de Manlleu, la cursa vertical al campanar, organitzada pels Apòstols de Bacus. Una xifra que enguany no va ser tant alta com la de passades edicions però que va seguir mantenint l’expectació de cada any.


Als corredors se’ls va donar el tret de sortida a la segona planta del pàrquing de la plaça Fra Bernadí. En aquest punt començaven els 296 esgraons que els portarien fins a dalt del campanar, passant per les escales de la plaça i vorejant l’església en el que era el tram més pla i que comptava amb més animació del públic.


Un any més el vigent campió Pep Rifà repetia podi però no revalidava victòria que va ser per a Oriol Ausiró, de Torelló, amb un temps de 1m 39s. Rifà el va seguir d’aprop acabant segon amb un temps de 1m 42s. Per primera vegada a la història de la prova hi va haver un empat al podi. El tercer graó del podi el van compartir dos manlleuencs que van clavar el cronòmetre en 1m 49s. Per una banda Albert Rosean i per l’altra Guillem Muntada que repetia tercera posició.


En categoria femenina la victòria va ser per a Estel Palou de Taradell, amb un temps de 2m 10s. El podi el van tancar dues manlleuenques, per una banda Marta Ballús, segona, amb un temps de 2m 20s i per l’altra Anna Aguilar amb un temps de 2m 25s.


La part humorística la va posar un grup de nois i una noia, que de color verd i imitant el serpent, van fer l’ascens homenatjant als 850 i d’aquesta forma s’emportaven el premi a l’ascens més original.


Seguidament adjuntem l'enllaç on es poden consultar tots els temps: CLASSIFICACIÓ ELS 296 DE MANLLEU 2017 

Podi femení, Anna Aguilar, Estel Palou, Anna Aguilar

CLASSIFICACIÓ ELS 296 DE MANLLEU 2017 

Etiquetes:
Esports