26 d'abril de 2024

Aquest dimecres la Fes-te Jove escollirà la millor colla i obrirà l'escenari boig

L'escenari boig hi haurà micro obert per tal de poder fer tota mena d'actuacions i improvisacions.

elter.net 9 d'agost de 2017 a les 12:43

L’activitat més destacada d’aquest dimecres, segons l’organització, serà el Gran Concurs de La Colla Fes-te Jove, a partir de les 11 de la nit a l’embarcador. Es tracta d’una competició plenament lúdica on la gent es presenta per grups i l’objectiu és guanyar el títol de “millor colla de Manlleu”.


Un cop l’ambient ja s’haurà escalfat, serà el torn l’escenari boig, que ve a ser una vetllada de micròfon obert a dalt de l’escenari de l’embarcador. Hi haurà espai per a actuacions de ball, per poder cantar, explicar acudits o fer qualsevol mena d’aportació, sempre que sigui divertida i espontània. Des de la comissió de Fes-te Jove, Eloi Rubio ha explicat que sempre es té en compte que es compleixin normes de respecte i civisme.


Agenda d'actes d'aquest dimecres


Aquest dimecres 9 d’agost la festa s’iniciarà des de a 2/4 de 5 fins a 2/4 de 10 del vespre amb el 7è torneig de futbol mixt al camp municipal d’esports de Manlleu. El torneig es podrà dur a terme gràcies a l’organització dels Àngels Caiguts.


Després cap a les 11 del vespre es celebrarà el 3r gran concurs “La colla fes-te jove”. Les inscripcions es poden fer a través de festejovemanlleu@gmail.com o just abans de començar el concurs a la zona de l’embarcador.I com a últim esdeveniment de la nit hi haurà l’escenari boig al mateix lloc, on es poden fer actuacions i improvisacions de tota mena, amb garantia de micro obert.

Etiquetes:
Cultura