27 d'abril de 2024

Un sopar popular commemorarà els 16 anys de Fes-te Jove

Es recomana anar-hi amb la samarreta més vella de Fes-te Jove i així es faran fotos al 'photocall'

elter.net 10 d'agost de 2017 a les 13:39
Una imatge que l'entitat ha compartit, amb diverses samarretes d'edicions diferents de la Fes-te Jove de Manlleu

L’activitat més destacada d’aquest dijous a la Fes-te Jove de Manlleu serà el sopar popular per commemorar-ne els 16 anys d'existència. L’acte tot just arriba a la segona edició, i la idea és “celebrar que es va crear Fes-te Jove”.


Creuen que l’any anterior ser “un èxit” i vol ser “un nexe d’unió entre diferents generacions”. Ho ha explicat Ricard Comajoan, integrant de la comissió de Fes-te Jove. Comajoan avança que han incorporat jocs entre plats i es demana “que tothom vingui amb la seva primera samarreta de Cantabars”. Creuen que “és una activitat que serveix per fer germanor, i on no importa l’edat”. El sopar començarà a les 9 del vespre. El preu del tiquet és de 10 euros i donen dret a tres plats. Al menú, també hi haurà una opció vegana.


Aquest dijous la festa començarà a la tarda a 2/4 de 5 fins a 2/4 de 10 del vespre amb el 7è torneig futbol mixt al camp municipal d’esports de Manlleu per l’organització Àngels Caiguts. Després, a les 9 del vespre, es farà el sopar popular. Les inscripcions en aquest cas, no es realitzaran prèviament per a la web sinó a l’embarcador mateix, abans de començar l’àpat. Els organitzadors han convidat tothom a anar-hi amb la samarreta de Fes-te jove més vella que tinguin, i a fer-se una foto al seu ‘photocall’.Com la majoria dels esdeveniments de la Feste-jove, el lloc triat és l’embarcador. Per últim, a 2/4 de 12 de la nit es farà un concert amb el PD’s Fes-te jove all-stars a la zona de l’embarcador. 


Un dimecres passat per aigua


El Gran Concurs de La Colla Fes-te Jove, que s’havia de fer dimecres a la nit a l’embarcador, a causa de la pluja es va haver de traslladar al pavelló de La Salle. Es tractava d’una competició plenament lúdica on la gent es presentava per grups i l’objectiu era guanyar el títol de “millor colla de Manlleu”. Des de la comissió de Fes-te Jove, Eloi Rubio ha explicat que s’hi van presentar una desena de grups diferents, i la colla guanyadora va ser la titulada Les puntes.


Dins de les diverses proves a què es van haver de sotmetre, la més popular implica un alt coneixement de l’entramat urbà de Manlleu i que consisitia en endevinar diversos carrers a partir de fotos. L’escenari boig es va haver de suspendre perquè es va considerar que “no era un acte que es pogués fer dins del pavelló”. A la tarda, el setè Torneig de Futbol 7 mixt que organitzen els Àngels Caiguts al camp municipal d’esports es va haver de suspendre, però es reprèn aquest dijous.

Etiquetes:
Cultura