26 d'abril de 2024

Traca final de la Fes-te Jove de Manlleu

L'Enterrament de la Bóta posarà fi a la fes-te Jove 2017.

elter.net 11 d'agost de 2017 a les 13:42
Una imatge de la nit hawaiana

La Fes-te Jove afronta la recta final, amb un cap de setmana farcit d'activitats. Des de la comissió organitzadora, Eloi Rubio ha considerat que l’acte central és l’enterrament de la bóta, que pivota entorn de l’eix de la competició entre dos grups, segons el prefix telefònic que tinguin: els Serpents amb el 850 i els Vailets amb el 851.


Les proves s’aniran fent durant el recorregut que ha preparat l’organització. Volen que els equips vagin amb els colors identificatius, verd o vermell, per tal de fer més visible la rivalitat. Es considera que l’Enterrament de la bóta ja engloba el sopar popular, versots, correfoc, concert de titus o la rua del dissabte, que s’acabarà amb concerts. Finalitzarà amb l’obra de teatre, diumenge a la tarda al passeig del Ter.


Agenda completa del cap de setmana


Aquest divendres la celebració comença a les 5 de la tarda amb una xerrada-debat sobre les festes majors alternatives i autoorganitzades, per compartir experiències, a la zona de l’embarcador.


Més tard, a les 7 de la tarda hi haurà en el mateix lloc el tast de cerveses artesanes amb Pilster, cervesa artesana Boira Baixa i cervesa Montseny. Cal recordar que les places són limitades i l’acte també es farà a l’embarcador. A les 9 del vespre es celebrarà a la zona esportiva del passeig del Ter, el concert amb la  Otra i la botifarrada. I es continuarà amb música, a partir de 2/4 d’11 de la nit hi haurà un seguit de concerts al mateix lloc. Els convidats són els grup Chronik, Hoffmaestro, Roba estesa i els Punxa discos Germanes Borroka.


Ens situem a dissabte 12 i seguim amb la Fes-te Jove. Tots els següents actes del dia formen part de l’enterrament de la bóta, que s’emmarca en la rivalitat de dues colles i en el concurs 850 versus 851. A les 9, hi haurà el sopar popular, amb versots a càrrec de la Colla de Diables Serpents de Manlleu a la plaça Cantabars, a Dalt Vila.Després a les 10 de la nit hi haurà el correfoc també a càrrec dels Diables Serpents de Manlleu i dels Diables d’Argentona.


A les 11 de la nit es farà el concurs de Titius a Dalt Vila. Tot seguit començarà la rua animada per PD ratlles i proves 850 vs 851. La sortida serà de de Dalt Vila i i l’arribada serà a la zona esportiva del Ter.Seguidament es farà la fi de la festa amb PD’s i DJ Sendo a la zona esportiva.


Arribem al diumenge dia 13 d’agost, que serà l’últim dia de la Feste-jove. Anem a repassar els últims esdeveniments. Primerament a les 11 del matí hi haurà el concurs d’arròs a la zona de l’embarcador i a 2/4 de 3 es farà el dinar del concurs  i després hi haurà un sorteig de la gran panera de Feste-jove 2017 a la zona de l’embarcador. A les 4 de la tarda es representarà l’obra de l’Enterrament de la Bóta a la zona de l’embarcador. Finalment s’acabarà Feste-jove amb el campionat de bitlles catalanes al mateix espai.

Etiquetes:
Cultura