25 d'abril de 2024

El pregó d'Andreu Parareda i el concert de Joan Rovira obren la llauna de la Festa Major de Manlleu

Diumenge al vespre hi haurà el concert de Joan Rovira

elter.net 11 d'agost de 2017 a les 13:51
Una imatge promocional de Joan Rovira

Aquest cap de setmana comença ja la Festa Major de Manlleu. Un dels plats forts serà el pregó d'Andreu Parareda, dissabte, i també el concert de diumenge, als Jardins de Can Puget amb Joan Rovira,  que presentarà amb la seva banda el nou disc Encara tenim temps.


El cantautor ebrenc va ser l'artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular, i fa uns dies el seu nou tema, BALLAR DESCALÇ, ha estat escollit com a cançó de l’estiu pels seguidors de la revista. Les seves cançons tenen un regust de rock mediterrani, amb tornades coloristes i positives, i el concert és apte per a tots els públics.


La formació de la banda està composta per Joan Rovira (guitarra i veu), Andreu Martínez (guitarra elèctrica), Julio Bernardo (baix), Cento Carbó (bateria) i Àlex Badia (teclats). El concert començarà a 2/4 de 10 de la nit i les entrades es poden comprar a tincticket.com.


Agenda del primer cap de setmana


La celebració comença dissabte 12  a les 6 de la tarda amb la cercavila de gegants i capgrossos acompanyats pel grup Only Marching Band.La sortida serà a davant de l’Hospital Sant Jaume de Manlleu i l’arribada serà a la plaça Fra Bernadí.


A les 8 del vespre es farà el pregó a càrrec del pediatra Andreu Parareda Sallés, als jardins de Can Puget. L’acte serà interpretat en llengua de signes catalana en col·laboració amb l’Agrupació de Sords de Vic i de la Comarca. Per acabar al vespre, a les 10 del vespre es celebrarà el correfoc a càrrec de la Colla de Diables Els Serpents de Manlleu i els Diables d’Argentona en els carrers de Dalt Vila i s’acabarà a les Tres Creus, al carrer de la Font.


Diumenge 13 els actes començaran a les 6 de la tarda amb un espectacle infantil a càrrec del grup Xiula, amb l’espectacle ”Donem-li una volta al món”. Serà un espectacle ple de música, danses dinàmiques i animació per a tots els infants i públic familiar. El lloc on es celebrarà serà la zona de l’embarcador, tot i que en cas de pluja, l’activitat s’ajornaria i es faria en una nova data.


Una estona després, a 2/4 de 8 de la tarda hi haurà les Havaneres a càrrec del grup Mar Endins, amb rom cremat per a tothom a  la plaça Fra Bernadí.Finalment a 2/4 de 10 es celebrarà el concert de Festa Major a càrrec de Joan Rovira.

Etiquetes:
Cultura