25 d'abril de 2024

S'ha obert el període de sol·licitud de beques per als estudis postobligatoris

L'Ajuntament de Manlleu oferirà suport, durant el mes de setembre, als alumnes que necessitin ajuda per demanar la beca

elter.net 11 d'agost de 2017 a les 16:08
Una imatge d'arxiu que mostra diversos estudiants, aquest 2017

Des d'aquest divendres 11 d’agost fins al 3 d’octubre està obert el període de sol·licitud de beques per a alumnes d’estudis postobligatoris no universitaris (curs 2017-18), convocades pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.


Les beques van destinades a alumnes de moltes modalitats d'estudis diferents. Els requisits varien en funció dels estudis que es cursen. Per exemple, els estudiants de 1r curs de batxillerat han d'acreditar que han obtingut una nota mitjana de 5,50 punts al 4t curs d'ESO o prova o curs que hi dóna accés. Els estudiants de 2n curs i de cursos posteriors organitzats per mòduls han d'acreditar que han superat en el curs anterior almenys un nombre de mòduls que suposi el 85% de les hores totals del curs al qual s'han matriculat. No es concedirà beca als alumnes que repeteixen curs.


Cal tenir el DNI/NIE en vigor, també és necessari ser titular o cotitular d’un número de compte corrent (on es farà l’ingrés de la quantia de la beca en el cas que aquesta es concedeixi). Es recomana disposar d’una adreça de correu electrònic segura.


L’Ajuntament de Manlleu oferirà suport, durant el mes de setembre, als alumnes que necessitin ajuda per realitzar la sol·licitud de beca per a estudis postobligatoris. Les persones interessades a rebre suport podn demanar hora a l’OAC (Oficina d’Atenció ciutadana) de Manlleu. Està situada a la plaça Fra Bernadí i s'hi pot contactar al 93 850 66 66 i a través del correu atenciociutadana@manlleu.cat.


Es pot consultar consultar més informació en aquestes pàgines web:


http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Beques-de-caracter-general-per-a-estudis-postobligatoris?category=7449fd1c-a82c-11e3-a972-000c29052e2c


https://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/bachillerato/becas-generales-no-universitarias.html#dg

Etiquetes:
Ràdio Manlleu