26 d'abril de 2024

Bany de masses per al pregó d'Andreu Parareda, l'espectacle infantil i les havaneres

Aquest dimarts continuen els actes, amb el concert destacat de Guillem Roma, Paula Valls, Roger Usart i Pep Poblet

elter.net 14 d'agost de 2017 a les 12:32
Els jardins de Can Puget es van omplir amb almenys 600 persones

La Festa Major de Manlleu va tenir una arrencada molt forta, amb el pregó del metge Andreu Parareda que va aplegar més de 600 persones al jardins de Can Puget i que va fer acabat el públic dret, entusiasmat aplaudint-lo.


El pregó va anar acompanyat d’un muntatge musical amb cançons que han marcat la seva vida i la relació amb Manlleu. Des del consistori, Betlem Parés, coordinadora de l’àrea de Cultura, també ha remarcat que totes les activitats s’han pogut celebrar i que a les havaneres de Mar Endins es van arribar a congregar un miler de persones i a l’espectacle d’animació infantil, unes 400. La nota més discreta la va posar el concert de Joan Rovira, que va aplegar unes 150 persones de públic quan les expectatives eren més altes, però “força gent del públic va ser de fora de Manlleu, i això és positiu”, ha afirmat Parés.


Agenda dels actes de dimarts 15


La Festa Major continua dimarts 15 d’agost. A les 10 del matí hi haurà la 40a edició de la cursa atlètica popular de Festa Major. La sortida i l’arribada serà a la Plaça Fra Bernadí. La cursa sènior serà de 5 quilòmetres i també es faran curses infantils. Les inscripcions son prèvies per internet a la pàgina web www.olimpicmanlleu.cat.


A les 11 del matí es celebrarà el 10è torneig llampec d’escacs de Manlleu. Les inscripcions s’han de fer mitja hora abans del torneig. L’import total serà de 3 euros i es durà a terme a sota les arcades de la Plaça Fra Bernadí. Seguidament a les 12 del migdia hi ha l’ofici de la Festa Major que presidirà el mòssen Ramon Bufí, rector de Roda de Ter a l’església de Santa Maria de Manlleu.


A la 1 hi haurà un concert-vermut a càrrec del guitarrista manlleuenc Diego Valle. Serà un concert flamenc que es durà a terme a la plaça Quintana, tot i que en cas de pluja, el concert-vermut es faria a la sala d’exposicions de Can Puget i l’aforament serà limitat. A les 6 de la tarda hi haurà l’actuació castellera a càrrec de les colles Nyerros de la plana de Manlleu i Minyons de l’Arboç a la plaça Fra Bernadí.


A les 7 de la tarda hi haurà un partit de futbol entre l’AEC MANLLEU i RCD ESPANYOL B i el guanyador del partit s’emportarà el trofeu Ajuntament de Manlleu.


I finalment per acabar a la nit a 2/4 de 10 de la nit hi haurà concert de 4 grans manlleuencs.Els musics són:Pep Poblet conjuntament amb Nito Figueras & Txell Sust , Guillem Roma, Roger Usart i Paula Valls. És una ocasió molt especial per gaudir d’aquests quatre artistes en un sol concert, presentant els seus últims treballs en un espectacle inèdit, a la plaça Fra Bernadí.

Etiquetes:
Cultura