24 d'abril de 2024

L'enterrament de la bóta i el concurs d'arròs posen fi a la Fes-te Jove

El triomf dels Serpents 850 va culminar les activitats de dissabte

elter.net 14 d'agost de 2017 a les 20:10
Una de les paelles més ben puntuades del concurs

La comissió de Fes-te Jove ja ha tancat els actes de 10 dies de celebració i ho han fet molt satisfets, perquè les xifres d’assistència i els comentaris del públic els han acompanyat.


La pluja només va fer la guitza dimecres, i el cap de setmana ha aparegut de manera intermitent però no ha impedit que tot es desenvolupés bastant dins del pla previst. D'aquests darrers dies, un dels integrants de la comissió, Eloi Rubio, ha destacat divendres la bona acollida del tast de cerveses. Dissabte, es va fer tot el gruix d’activitats de l’enterrament de la bóta i també vam comptar amb una alta participació de gent als dos equips, tant a l’equip dels Vailets 851 com a l’equip dels Serpents 850, que finalment va resultar el guanyador.


Dins de l’obra de teatre de l’enterrament de la bóta, es va parlar de crònica internacional però també de Manlleu. Precisament, les escenes amb temàtica local i també les versions de cançons van tenir els aplaudiments més sentits per part del públic. Jordi Campàs ha assegurat que estan contents del resultat. Pel que fa a diumenge, el concurs d'arròs va tornar a estar ple de bona gastronomia, bon humor i nombrosos participants.

Etiquetes:
Cultura