26 d'abril de 2024

L'emblemàtica Orquestra Maravella posa el punt i final a la Festa Major de Manlleu

Primer es farà el concert a les 7 de la tarda, a la plaça Fra Bernadí; a la nit, serà el torn del gran ball

elter.net 16 d'agost de 2017 a les 13:48
La Maravella va actuar a principis de mes a Tona

Aquest dimecres arribem al punt i final de la Festa Major de Manlleu, que va començar dissabte. Al matí ja s’ha fet el Bicibarris i la festa de l’escuma però avui és el dia en majúscules de l’Orquestra Maravella.


L’emblemàtic conjunt musical català creat el 1951 a Caldes de Malavella consta d'orquestra de concert, d'orquestra de ball i de cobla. Els primers anys van actuar gairebé sempre a l'estranger, raó per la qual també es coneix com a Orquestra Internacional. Han actuat en països com Alemanya, Dinamarca, Itàlia o Portugal. Primer es farà el concert a les 7 de la tarda, a la plaça Fra Bernadí. Després hi ha audició de sardanes amb la cobla Mediterrània. A la nit, a les 11, es farà el gran ball de festa major i fi de festa, de nou amb la Maravella, que sempre fa el ple a la plaça, i per tant s’espera a l’entorn d’un miler de persones de públic.


Miquel Comadevall, músic i representat de l’orquestra, ha explicat aquest dimecres a Ràdio Manlleu que ja tenen molts lligams i amistats fets a la ciutat, on fa molts anys que actuen. A banda, ha comentat que sempre tenen molta cura d’ampliar el repertori per tal que no sigui monòton i sempre miren d'introduir novetats.


Avui en dia l'orquestra consta amb gairebé una vintena de músics dins dels quals quatre cantants: David Collado, Imma Comadevall, Isabel del Mar i Benjamí Felip. Actualment, la Maravella té un Club de Joves Fans que va néixer l'any 2009 a partir de 5 joves de diferents comarques de Catalunya, entre les quals hi ha Osona i també alguns integrants de Manlleu. Durant l'any es realitzen diferents trobades de fans joves de l'orquestra.

Etiquetes:
Cultura