25 d'abril de 2024

Joan Cros fora de la final a La Tremblade

Una caiguda amb Bonini deixa al pilot de Manlleu a les portes de la final del SX Tour

S.Cros 17 d'agost de 2017 a les 09:59
Joan Cros

La Tremblade (Nova Aquitània, França) va albergar dilluns passat 14 d'agost l'última prova del Sx Tour de la modalitat outdoor (exterior), on Cros es va quedar a les portes de la final de la prova després d'una caiguda amb Bonini a la repesca.


Un circuit històric que va rebre prop de 15.000 persones a les seves grades; un espectacle en tota regla. 


El pilot del Team JCR començava el dia de curses amb una novena posició en els entrenaments cronometrats. La dificultat del traçat francès i la competitivitat dels pilots no li va posar les coses fàcils al manlleuenc.


Amb la posta de sol pels vessants gals va començar l'esdeveniment. Joan Cros va acabar vuitè a la semifinal, en la qual solament sis “riders” aconseguirien el pas directe a la final. Una mala sortida després d'un toc en la primera corba va relegar a Cros a  la cua, sense poder lluitar per passar a la final


Per tant, el pilot de Manlleu va haver de jugar-s’ho tot a una carta: la repesca. Només els tres primers pilots obtindrien una plaça a la desitjada final. Després d'una bona sortida, el català rodava en tercera plaça i es disputava la posició amb Bonini. No obstant això, un toc després d'un salt amb l'italià va provocar una caiguda que va deixar a Cros fora de joc; per sort, sense conseqüències greus. 


"Em trobo bé i seguiré lluitant per estar en les finals del Sx Tour ", afirmava Cros al final de l'esdeveniment. Mala sort per al pilot del JCR, que segueix representant el SX espanyol per tot el món.

Etiquetes:
Esports