L'AEC Manlleu s'emporta el Trofeu Ajuntament de Manlleu

Gran partit del Manlleu que empata a dos gols davant l'Espanyol B

El Ter 17 d'agost de 2017 a les 11:25
aecmanlleu.com

Empat a dos gols entre l’AEC Manlleu i Espanyol B en el què va ser el partit de festa major. El conjunt d’Albert Santanera va anar per davant el marcador durant tot el partit i no va ser fins al temps de descompte que el filial ‘perico’ va aconseguir empatar l’enfrontament.

La primera part va ser de tempteig  entre els dos conjunts, amb poques ocasions i amb un joc contundent i molt travat. A la segona part, però, van arribar els gols amb un canvi d’actitud sobre el terreny de joc. Els manlleuencs van agafar l’incitava al camp i al marcador. Javi del Pozo, davanter provinent del Viladrau va obrir el marcador. Un gol que li va confirmar una fitxa amb el primer equip ja que el jove davanter estava de prova. El gol del ja manlleuenc, va arribar als deu minuts de la segona part gracies a la culminació d’un gran contraatac del conjunt de Santanera. L’Espanyol però no es deixava intimidar i Coll etzibava un gran xut des de la frontal sorprenent al porter Cristian Carbó, que no podia fer res per aturar-lo. Empat al marcador que obligava als dos conjunts a exprimir-se més per tal de posar-se davant al marcador.

De nou el Manlleu es posava per davant. Dan Coll rematava un córner molt ben executat i feia esclatar les emocions al municipal. El conjunt de Santanera, d’aquesta forma, aconseguia el control del partit. La pilota en prou feines marxava dels peus del conjunt local i l’Espanyol no acabava d’intimidar. Poc a poc el Manlleu s’anava trobant còmode al camp i tot feia presagiar que aconseguiria la victòria. Però en un córner en el temps de descompte Ribelles, empatava per l’Espanyol B posant el 2 a 2 definitiu al marcador.

Finalment victòria del Manlleu ja que el reglament especifica que en cas d’empat el rival de categoria inferior s’enduu el trofeu.  Una victòria que demostra la bona feina de Santanera en la creació d’aquest nou Manlleu que debutarà en lliga el proper 3 de setembre, al Municipal, davant el Sant Cugat.