25 d'abril de 2024

Daniel Boga, cap de cartell a les Festes del Barri de Gràcia

Els osonencs 'The Jumping Jacks' i 'Els Ramons' també acompanyarant a Boga a l'escenari de Gràcia

El Ter 17 d'agost de 2017 a les 11:57
The Jumping Jacks
Daniel Boga. Foto: Facund Pérez

El músic manlleuenc Daniel Boga torna a actuar a Manlleu, aquesta vegada en el marc dels actes de les Festes del Barri de Gràcia. Boga encapçalarà un cartell de tres concerts dedicant així, la nit del divendres al Rock.


Boga va estrenar el seu primer treball ‘Coronel’, el passat mes de maig omplint i exhaurint localitats a l’espai Rusiñol. D’aquesta forma el manlleuenc segueix cultivant el somni que afirmava l’any passat. El manlleuenc es va proposar en gravar un EP de quatre cançons i de fer voltar la seva música per allà on fos possible, o bé en solitari o bé en banda.


En questa ocasió, a Gràcia, comptarà amb la mateixa banda que a l’espai Rusiñol. Bateria per a David Gonzàlez, Baix per a Jordi Crosas, Pau Sitjà a la guitarra i a Vincent Martínez com a guitarra solista. Un concert de “pop-rock indie” molt esperat pels seguidors del manlleuenc.


La comissió de festes del Barri de Gràcia a apostat per Daniel Boga, afirmant que d’aquesta forma es posa en valor la qualitat musical que hi ha a Manlleu. A més del concert de Daniel Boga, també s’han programat dos concerts més, de bandes també osonenques.


Per una banda Els Ramons, un grup tribut als mítics Ramones, encapçalat per ‘Denci’ Panadès, manlleuenc i molt arrelat al Barri de Gràcia, i per l’altre Jumping Jacks, un grup tribut als Rolling Stones.


La nit de Rock començarà aquest divendres 18 d’agost a les 11 de la nit, a la Plaça de Gràcia.

Els Ramons

Etiquetes:
Cultura