24 d'abril de 2024

Les Festes de Gràcia recuperen l'espectacle teatral de la mà de l'humor de Toni Albà

Les festes inclouen l'espectacle teatral Audiència i-real, amb Toni Albà

elter.net 17 d'agost de 2017 a les 13:43
Una imatge promocional de l'obra de teatre de dissabte

Aquest dijous arrenca el gruix d'activitats de les festes de Gàcia de Manlleu. A les 5 de la tarda es farà la rebuda amb tots els honors del gracienc més carismàtic de les Festes i la baixada del campanar d’en Florenci Ficapals amb la presència dels gegants de Manlleu.


També hi haurà el pregó de la 43ena edició de les Festes del Barri de Gràcia de Manlleu, tallers de castellers a càrrec dels Nyerros de la plana i la festa de l’escuma. De fet, les festes del barri de Gràcia van començar dimecres simbòlicament amb un sol acte, la pantalla per retransmetre el partit de la Supercopa entre el Barça i el Madrid, que va acabar amb derrota blaugrana.


El president de l’associació de veïns, Guillem Riera, comenta que  “el primer dia serà tranquil·let” per “donar el tret de sortida a les festes i fer una mica d’exercici”. Ha recordat que el pregó “sempre inclou algun ball per posar una mica d’humor a les festes”. Riera ha donat pistes de quina cançó de l’estiu han versionat i ha agraït la col·laboració de Ràdio Manlleu per enregistrar l'activitat.


Una hora més tard, a les 6 de la tarda es celebrarà el campionat 3x3 de basquet. Les inscripcions es fan enviant un correu a inscripciofestesgraciamanlleu@gmail.com amb el nom de l’equip, el noms dels participants i les dates de naixement de cadascú dels participants, ja que com a mínim s’ha de tenir 14 anys.


A les 8 del vespre, els entrepans de botifarrada ja estaran a punt i a 2/4 de 10 hi haurà la caminada nocturna pels voltants de Manlleu. Serà una caminada d’un total de 10 quilòmetres. La sortida i l’arribada serà a la plaça Fra Bernadí, i les inscripcions son prèvies; s’han de fer abans de les 9 del vespre i el preu és de 5 euros. Hi entra un entrepà i refresc a mig camí per a tots als participants. Finament el dia s’acabarà amb cinema a la fresca que començarà a 2/4 de 12 de la nit.


Divendres a la nit, rock; dissabte, teatre


Divendres a la nit hi ha una de les apostes fortes, amb concerts de grups locals, encapçalats per Daniel Boga, Jumpin Jacks, un grup de tribut als Rolling Stones i Els Ramons, que fan un tribut a The Ramones. A més, pel que fa a Daniel Boga, Riera diu que “va tenir una afluència important de públic a la presentació del disc a l’Espai Rusiñol”. Els altres dos  grups “fan versions dels grups clàssics del rock i solen generar molta festa”.


De cara al dissabte, aquest any “s’han concentrat tots els actes a la tarda” amb “partits de solters contra casats, escacs, la Palma Jazz Band i sobretot l’obra de teatre que encapçalarà Toni Albà, titulada Audiència i-real. Les entrades anticipades valen 12 euros i 15 a taquilla i es farà al Teatre Casal de Gràcia.

Etiquetes:
Cultura