24 d'abril de 2024

Els veïns de Gràcia emeten un comunicat on condemnen l'atemptat i mantenen la programació

El torneig d'escacs es suspèn en motiu de l'atemptat a Barcelona

elter.net 18 d'agost de 2017 a les 11:29
Una imatge del pregó, que es va fer aquest dijous

L'Associació de Veïns del barri de Gràcia de Manlleu ha emès un comunicat on condemnen "qualsevol forma de terrorisme" i s'uneixen "a les mostres de dolor per les víctimes". Al mateix temps, diuen que "no ens volem deixar atemorir" ni "deixar perdre les nostres festes i tradicions".


A través de les xarxes socials de l'organització es faran públics els canvis, en cas que n'hi hagi, com ara la suspensió del torneig d'escacs. Aquest divendres, a les 5 de la tarda fins a les 7 es realitzarà les olimpíades. Hi podran participar tots els nens i nenes fins a 14 anys, repartits en categories. Les inscripcions es faran fins a una hora abans de començar la competició, al bar de les festes. Les proves es realitzaran a la plaça de Gràcia i carrers adjacents i el lliurament de premis tindrà lloc al finalitzar la Cursa Popular, que comença a partir de les 7 de la tarda. En aquest cas, les inscripcions s’han de fer una hora abans de començar, al bar de les festes.


A les 8 del vespre hi  ha la 1a ronda del “campionat de botifarra”. Recordeu que per les rondes de botifarra tant d’avui com de demà cal formalitzar la inscripció al Bar de les Festes, fins a una hora abans de començar la competició. A banda, es podran menjar entrepans de botifarra.I finalment a les 11 de la nit hi ha la nit rockera amb el cantant Daniel Boga presentant el seu nou disc titulat “Coronel”, i també hi hauran els Jumping jacks i Ramons.


Tot el cap de setmana farcit d'actes


Dissabte 19 a les 4 de la tarda hi haurà el partit de futbol de fills de solters contra fills de casats i altres estats, i a les 5 de la tarda hi haurà el partit de futbol de solters contra casats i altres estats davant del Col·legi Casals Gràcia. A la tarda, a 2/4 de 5  s’havia programat el torneig d’escacs de Partides Ràpides però amb motiu de l’atemptat a Barcelona, aquest acte queda suspès.


Més tard, a les 7 de la tarda hi haurà la palma jazz band amb Ofius Mc.Aulet i a les 8 del vespre es donarà lloc a la 2a ronda del “campionat de botifarra”. Després, ja de cara a les 9 del vespre  hi haurà el sopar de Brasa amb “Galtes de porc i botifarra” i es recomana portar una taula i cadires  per menjar a la plaça.


A 2/4 de 10 de la nit hi haurà programada l’obra de teatre titulada “Audiencia i-REAL” al Casal de Gràcia amb l’actor Toni Albà amb una duració aproximada de 1h i 15 minuts. La venda de les entrades, si es compren anticipades és de 12 euros i es podrà comprar  en les botigues del Barri, si s’espera al mateix dia les entrades estaran a 15 euros.


L’espectacle narra les divertides malifetes d’un monarca ben conegut, un dia en què ha de presidir un acte oficial,és a dir, en una audiència, davant d’un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional. En definitiva, una de les divertides imitacions inspirades en la monarquia per les quals Toni Albà s’ha fet famós. Finalment  la nit de dissabte s’acabarà amb l’últim esdeveniment: el “gran ball de gala” amb l’orquestra Música tres,a les 11 de la nit.


Diumenge 20 d’agost es començarà a les 11 del matí amb una missa a l’església de Nostra Senyora de Gràcia, en honor a la patrona del barri. Tot seguit al Teatre Casal de Gràcia, es farà un homenatge a les àvies i avis del Barri.Seguidament a les 12 del matí es farà el 37è Homenatge a la Vellesa”  i actuació musical amb Joan Usart, cantautor manlleuenc i per finalitzar l’acte, es repartirà obsequis pels avis.


A 2/4 de 7 hi haurà les tradicionals havaneres amb el grup “cinc sons” i a les 8 del vespre hi haurà botifarra.Finalment diumenge a les 9 de la nit, es faran les sardanes en directe amb Cobla Sabadell i en acabar les sardanes es farà el gran castell de focs artificials davant el col·legi Casals-Gràcia.

Etiquetes:
Cultura