27 d'abril de 2024

La Comunitat Musulmana de Manlleu convoca un nou minut de silenci per dilluns

Es farà davant la mesquita de la Comunitat Musulmana de Manlleu

elter.net 18 d'agost de 2017 a les 16:55
Una de les imatges de condol compartides a les xarxes

La Comunitat Musulmana de Manlleu convoca per dilluns vinent, 21 d’agost, un nou minut de silenci com a mostra de rebuig als atemptats succeïts a Barcelona i Cambrils


Després del minut de silenci realitzat a les 12 de migdia d'aquest divendres a la plaça Fra Bernadí de Manlleu,  s’ha reunit la Corporació Municipal, encapçalada per l’alcalde, amb membres de la Comunitat Musulmana de Manlleu acompanyats per l’Imam de la mesquita, Abdelhafed El Ayachi.


En aquesta reunió s’ha ratificat la repulsa de la Comunitat Musulmana de Manlleu pels actes terribles succeïts a Barcelona i a Cambrils, així com han publicat un comunicat. En aquesta reunió s’ha ratificat la bona entesa entre la Comunitat Musulmana i l’Ajuntament de Manlleu i la seva predisposició a col·laborar.


Per fer pública aquesta condemna i rebuig, es farà un minut de silenci davant la mesquita de la Comunitat Musulmana de Manlleu, al carrer  Casacuberta Gallifa, 4, el dilluns dia 21 d’agost a les 12 del migdia, on hi està convidada i convocada tota la ciutadania de Manlleu.

Etiquetes:
Societat