27 d'abril de 2024

alTERna't, una jornada lúdica i didàctica a entorn de l'Economia Social i Solidària

La jornada començarà a les 6 de la tarda i acabarà a les 9 del vespre; tindrà lloc a l'embarcador

elter.net 22 d'agost de 2017 a les 11:40
Un dels cartells elaborats per donar a conèixer la jornada

El proper divendres 1 de setembre, a partir de les 6 de la tarda i a l’Embarcador del Ter, hi haurà l’alTERna’t, una jornada lúdica i didàctica entorn de l’Economia Social i Solidària.


L'ESS és aquella que situa la persona i la comunitat al centre de la seva activitat, i prioritza el benestar col·lectiu per davant del benefici econòmic. L’orienten principis com la transparència, la participació, la sostenibilitat, l’equitat, la inclusió, la solidaritat, la col·laboració i compromís amb la comunitat, amb una clara voluntat transformadora davant l’actual context de desequilibri, desigualtat i exclusió social.


A Manlleu, sota el paraigües de la Xarxa d’Iniciatives d’ESS, s’agrupen empreses, entitats i altres iniciatives que actuen des del compromís social per resoldre necessitats a través de l’activitat econòmica.


amb una contextualització de l’ESS a càrrec del manlleuenc Ruben Suriñach, coordinador del Balanç Social de la XES i membre de la cooperativa Més opcions. Tot seguit, entre les 7 i les 9 del vespre, es podrà conèixer o participar en un itinerari de jocs didàctics i activitats de sensibilització pensats per a un públic familiar. Finalment, a partir de les 9 del vespre i per cloure l’acte, tindrà lloc una actuació musical.


Durant tota la tarda hi haurà servei d’entrepans, així com també el servei de menjar i begudes habitual de l’Embarcador del Ter.

Etiquetes:
Economia i empresa