25 d'abril de 2024

Sau acull el BioRitme Festival

La cinquena edició del certamen - la tercera a Osona- consolida el seu emplaçament al paratge natural de Vilanova

ACN 25 d'agost de 2017 a les 17:27
Joves esmorzant durant el festival aquest divendres

Des d'aquest dijous i fins diumenge Vilanova de Sau acull la cinquena edició del BioRitme Festival. Aquesta és la tercera vegada que el paratge de Sau es converteix en la seu d'aquest festival.


Es tracta d’un festival obert a totes les edats que uneix la música emergent, l’alimentació ecològica, les jornades reivindicatives i l’economia sostenible.


Fins diumenge s’han programat més d’una cinquantena de concerts d’estils molt diversos amb noms destacats com Ebri Knight, Green Valley, Boikot, Aspenkat, Cesk Freixas, Gemma Humet o The Sey Sisters.


També es realitzen tallers i propostes de dia per a nens i adults com les xerrades de conscienciació, tallers de ioga o meditació i una vairada gastronomia. L’organització espera una assistència de 4.000 persones.


Seguint la filosofia del festival, tant el menjar i beguda que s’ofereixen són 100% ecològics, s’han plantejat xerrades sobre persones refugiades, tallers per a petits i grans, ioga o meditació. A més, també hi ha una zona dedicada a la salut.

Etiquetes:
Cultura