25 d'abril de 2024

En marxa el nou sistema d'estacionament gratuït del carrer del Serpent

A partir del proper dijous 31 d'agost entrarà en funcionament aquest nou sistema

elter.net 29 d'agost de 2017 a les 13:25
Una imatge dels nous aparcaments

El passat 21 de juny va tenir lloc una reunió informativa amb els veïns i veïnes del carrer del Serpent per parlar de la proposta de l’Ajuntament de Manlleu de modificar el sistema d’estacionament.


Com a mesura reductora de velocitat, i degut a l’amplada de la calçada, es combinarà un primer tram amb l’estacionament a l’esquerra i un altre tram al costat dret (segons el sentit de circulació). Per tal de solucionar la problemàtica del pas de camions i del servei de recollida, resoldre les incidències de retrovisors trencats i millorar la circulació i la seguretat al carrer del Serpent, i degut a l’amplada de la calçada, és necessari permetre només l’estacionament dels vehicles a un dels costats.


Com a mesura reductora de velocitat, i per la situació de les entrades als garatges, es combinarà un primer tram amb l’estacionament a l’esquerra i un altre tram al costat dret (segons el sentit de circulació) que servirà per fer un trencament de la trajectòria (tram de carrer entre Vendrell i Vilamirosa).


Per a reduir la velocitat, hi haurà un coixí berlinès abans del pas de vianants amb el carrer Vilamirosa i s’executarà un pas elevat cap al final del tram del carrer Serpent (pròxim al carrer Russiñol). S’aprofitarà per fer una millora del pas de vianants de la cruïlla del carrer del Serpent amb carrer Vendrell executant l’ampliació de la vorera i modificant la situació del pas de vianants.


A partir del proper dijous 31 d’agost entrarà en funcionament aquest nou sistema d’estacionament gratuït. Està previst que entre dimarts i dimecres quedin senyalitzats els espais destinats a l’estacionament.