25 d'abril de 2024

Manlleu inaugura el curs escolar amb els testimonis d'Àlex Roca i Efrèn Carbonell

Un dels ponents exposarà la seva experiència amb una discapacitat física del 76% per una paràlisi cerebral

elter.net 30 d'agost de 2017 a les 11:46
Àlex Roca ha estat fent diverses xerrades en instituts per explicar el seu esforç de superació personal

El proper divendres dia 8 de setembre, a les 12 del migdia, es farà la inauguració del curs escolar que tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget. Els ponents seran Efrèn Carbonell, director de la fundació Aspasim i autor del llibre “Escoles inclusives, escoles de futur” i Àlex Roca, que explicarà el seu cas de superació personal. Tots dos acompanyaran la regidora d’Educació, Marta Alsina.


La comunitat educativa de la ciutat i el públic en general estan convidats a l’acte. Marta Alsina, regidora d’Educació, inaugurarà aquest nou curs en un acte que comptarà amb la participació d'Efrèn Carbonell, director de la fundació Aspasim, professor a diversos màsters sobre educació inclusiva i autor del llibre “Escoles inclusives, escoles de futur”, que ens oferirà la conferència: “Alumnes diferents o singulars?”.


Tot seguit, Àlex Roca explicarà en primera persona el seu exemple de superació personal. Roca, amb una discapacitat física del 76% per una paràlisi cerebral que va tenir als sis mesos, i malgrat les dificultats que això representa, ha estudiat, treballa, condueix i fa esport. Per acabar, hi haurà un petit concert a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de Manlleu.   

Etiquetes:
Ràdio Manlleu