26 d'abril de 2024

S'apropen les festes del barri del Puig-La Teuleria, que estrenen jocs tontos

Els jocs tontos seran una de les activitats noves d'aquest any

Nabila Bourass/Arola Cumeras 31 d'agost de 2017 a les 12:53
Una fotografia dels concurs de pastissos del 2015

Després de la Fes-te Jove, la Festa Major, les festes del barri de Gràcia i les del carrer de la Passió, el proper cap de setmana, de divendres a diumenge, arrenquen les festes del barri del Puig i La Teuleria. Aquest any és l’onzena edició i la presidenta de l’Associació de veïns, Maria Rosa Vilaró, ha explicat a elter.net que “tots els actes són destacats”.


El que ha volgut remarcar és la importància ”del sopar del dissabte”. Afirma que “normalment sempre hem sigui de 80 a 100 persones” però recalca que això “depèn dels anys, de si plou o no plou”. Respecte l’any passat diu que és celebraran els jocs tontos com a "activitat nova, que serà sorpresa”. Com a consell, diu que aquell dia “és millor que els nens i nenes vagin amb roba vella”.


Pel que fa al bici-puig i la bicicletada de diumenge, explica que "és un recorregut per tot el barri del Puig-La Teuleria", no és necessari fer cap inscripció prèvia ja que Vilaró afirma que “tots els que hi hagin al parc anirem de bicicletada ”. I finalment recalca que les festes sempre “acaben genial perquè hi ha el correfoc, els Diables i els Geganters i tabalers”.

Etiquetes:
Cultura