26 d'abril de 2024

Mor el ferit crític en l'accident a la carretera de la Miranda

Amb la mort d'aquest jove de 18 anys ja són tres les persones que han perdut la vida en el sinistre

ACN 1 de setembre de 2017 a les 13:16
Algunes restes dels vehicles accidentats

El ferit crític en l'accident de trànsit entre dos vehicles que va tenir lloc dijous al vespre a la carretera BV-5224, que uneix Manlleu amb Torelló, a Osona, ha mort aquesta matinada l'Hospital de Vic, segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit.


Es tracta de J.M.G.A., de 18 anys i veí de Torelló, que anava de passatger posterior en un dels turismes implicats. Amb aquest són tres el nombre de persones que han perdut la vida en el sinistre. Les altres dues són un altre veí de Torelló de 20 anys, R.U.D., que anava de passatger posterior d'un cotxe, i una menor que anava de passatgera davantera del mateix vehicle.


En aquest sinistre també van resultar ferides de poca gravetat dues persones més, que també van ser evacuades al centre hospitalari de la capital d'Osona. Els fets van tenir lloc cap a un quart de vuit del vespre a l'altura del quilòmetre tres de la BV-5224, que pertany al municipi de Manlleu. Quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, set del SEM i cinc dels Bombers de la Generalitat van actuar al lloc del sinistre, que va obligar a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa fins a 2/4 de 3 de la matinada.

Etiquetes:
Societat