27 d'abril de 2024

Debut i victòria per l'AEC Manlleu davant el Sant Cugat (1-0)

Crístian Martínez va ser l'autor del primer i únic gol del partit després de transformar un penal

G.Moral 4 de setembre de 2017 a les 10:31
Foto. J.Albareda

L’AEC Manlleu va debutar amb victòria aquest diumenge al Municipal després de superar al Sant Cugat,  per la mínima, gràcies a un penal que va transformar Cristian Martínez a les acaballes de la primera part.


A l’inici del partit els dos conjunts es van temptejar durant una bona estona, mirant de trobar els punts febles de cadascun. De fet les primeres ocasions van arribar amb compta gotes i pràcticament a pilota parada. La primera va ser per a Cristian Martínez, al quart d’hora de joc, quan el seu remat en un servei de córner va marxar fora. Seguidament Martí Soler va tornar a tenir el gol als seus peus, en executar una falta a la frontal que va sortir desviada. El Sant Cugat també anava guanyant terreny i va fer lluir-se en un parell d’ocasions a Ivan González, sobretot a un Ferran molt inspirat.


Però va ser al minut 33 on el partit va fer un gir inesperat. En una jugada enrevessada Tino, pel Sant Cugat, va veure la segona groga quan va tirar a terra a Dan Coll dins l’àrea. Penal, que el davanter Cristian Martínez va executar a la perfecció anotant el primer i únic gol del partit. El Manlleu va aprofitar la superioritat numèrica per avançar línies per mirar d’ampliar el marcador. Balaguer en dues ocasions i Martí Soler en una bona combinació es van trobar amb el porter Juanmi que va esvair tota ocasió de gol.


La segona part va tenir de tot. Tot i jugar amb un home menys, el Sant Cugat va ser qui va acabar posant el Manlleu contra les cordes anant a buscar l’empat. Uri Peix va obligar executar dues faltes que per poc no acaben en gol i de nou Ferran va tornar a portar el perill més clar a la porteria local. El partit s’anava travant per moments amb faltes continues, que poc a poc es va anar escalfant.  Tot i així el Manlleu en va disposar d’alguna més, la més clara la de Crivillé, que només entrar al camp ja va intimidar a Juanmi.


El partit el va tancar la picabaralla que va haver entre Richi i Albert Santanera, després de que la banqueta local no facilités la pilota al Sant Cugat. Una decisió que va anar a més sobretot per la tensió que portava el partit.


Primers tres punts de la temporada que han servit per motiva al conjunt de Santanera a afrontar el proper partit davant La Jonquera, rival que ja es va trobar a Tercera i que també va debutar amb victòria per la mínima davant el Júpiter.

Etiquetes:
Esports