23 d'abril de 2024

Temps x Temps presenta el seu programa d'activitats i tallers de l'últim trimestre

Les activitats són de coneixement del territori, cultural, tradicionals i manualitats

elter.net 5 de setembre de 2017 a les 11:35
Una imatge de les activitats que es faran aquest tram final del 2017

TxT organitza pel darrer trimestre de 2017 diverses activitats de coneixement del territori, culturals, tradicionals i manualitats. Es començarà aquest 14 de setembre a les 5 de la tarda amb la visita guiada a una de les empreses històriques de Manlleu, Gràfiques Manlleu.


Es tracta d'una companyia fundada l’any 1919, de la qual es podrà conèixer seva història i visitar-ne les instal·lacions. Gràfiques de Manlleu està ubicada al carrer Alp 6, al polígon industrial la Coromina.


Després, de cara al 27 d’octubre a les 6 hi haurà el Temps X Conèixer, basat en la ruta de la seda. Serà una conferència a càrrec de Mercè Puntí, llicenciada en Geografia i Història i catedràtica d’ensenyament secundari. El lloc serà la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA.


Al novembre hi hauran 3 esdeveniments, el divendres 3 es farà un intercanvi de roba per a infants de 0 a 6 anys a l’Escola Bressol Els Picarols de 3 a 6 (carrer de la Indústria 41-43)  i el dissabte 4, l’horari serà de 5 a 8 per a totes les edats a l’Espai Express, a la plaça Fra Bernadí. A banda, el 23 de novembre es farà un centre de taula amb materials als quals se'ls donarà un nou ús. El lloc serà a Can Puget de 2/4 de 6 a les 7.


I per acabar amb l’últim mes de l’any, es preveuen dues activitats. Dijous 14 es cuinaran postres de Nadal i el dimecres 20 de desembre es cantaran nadales amb les Veus del ter de l’Associació de la Gent Gran de Manlleu a les 5 de la tarda a la plaça Fra Bernadí. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938515022 o enviar un correu a l'adreça tempsxtemps@gmail.com.

Etiquetes:
Societat