25 d'abril de 2024

Havaneres i pregó concorreguts a les festes del barri del Puig-La Teuleria

Maria Rosa Vilaró, presidenta de l'associació de veïns, té pensat deixar al càrrec l'any vinent

elter.net 5 de setembre de 2017 a les 12:11
Una imatge de les havaneres a les festes del barri del Puig

Les festes del Puig-La Teuleria es van acabar diumenge i la presidenta de l’associació de veïns del barri, Maria Rosa Vilaró n'ha fet una bona valoració a elter.net. Vilaró destaca que al pregó dels Diables Serpents de Manlleu “hi ha haver força gent” i que “va ser diferent, feien comèdia i van anar fent bromes sobre el barri de manera humorística”.


Parlant sobre l’acte més destacat, considera que van ser les havaneres. Vilaró explica que “vam posar 60 cadires i al final vam acabar posant-n'hi 120” i tot i així “hi havia gent que es va quedar dreta”. També destaca que el entrepans “es van vendre molt” excepte “els entrepans sense gluten” i fa broma dient que “la gent del nostre barri tots estan sans i bons”.


Respecte el concurs de pastissos, només hi van concursar tres participants tot i que Vilaró afirma que “altres anys havíem tingut de 15 a 20 pastissos”  i opina que la causa d’això ha estat que “la gent va tenir por de que plogués”.


Comparat amb edicions anteriors, Vilaró diu que les festes van tenir èxit  "en part sí i en part no”. Afirma que "sí" en el sentit que “el temps ens va acompanyar” ja que molts es pensaven que plouria. Sobre la part negativa diu que “hem fallat una mica amb les activitats”. Destaca que la programació podria haver estat “més atractiva” i afegeix que potser no van disposar de prou temps perquè "tot va ser organitzat en 2 mesos".


Respecte el càrrec de presidenta que ocupa Maria Rosa Vilaró, ha comentat que “si no hi ha més gent a la junta, l’any vinent”, ho deixarà. Aclareix que li ha agradat molt aquesta tasca però afegeix “que les persones de la junta s’haurien d’anar canviant” tot i que diu que "si em deixen fer un any de descans, tornaria”.

Etiquetes:
Cultura