23 d'abril de 2024

L'exposició Aquarel·les, de Ramon Puntí, arriba a Can Puget

Ramon Puntí es dedica a captar l'essència dels paisatges

elter.net 5 de setembre de 2017 a les 12:27
El cartell que s'ha elaborat per difondre la mostra

L'exposició Aquarel·les, que presenta Ramon Puntí a la sala d’exposicions de Can Puget, s’inaugurarà divendres 15 de setembre a les 8 del vespre. La mostra aplega una trentena d’obres, fetes amb la difícil tècnica de l’aiguada, que consisteix en barrejar en diferents quantitats d’aigua o d’alcohol amb diverses tintes.


Les obres mostren paisatges que corresponen principalment a Manlleu, Osona, la Garrotxa i el Baix Empordà. Es tracta d’aquarel·les fetes a peu de cavallet, a l’aire lliure, en íntim contacte amb la naturalesa, en les quals l’artista capta perfectament l’essència d’un paisatge fugint dels detalls que treuen força expressiva a un quadre.


L’obra de Ramon Puntí és figurativa, interpretant, però, el paisatge a la seva manera. L'artista afirma que ha estat seguint l’escola dels grans aquarel·listes catalans: Reig, Lloveras, Fresquet i sobretot Ceferino Olivé.


L’exposició restarà oberta de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre, i es podrà veure gratuïtament del 16 de setembre fins al 8 d'octubre.

Etiquetes:
Cultura