25 d'abril de 2024

Manlleu fa una oferta conjunta d'activitats extraescolars d'escoles i centres de secundària

L'oferta és fruit del treball de col·laboració entre totes les AMPA, els centres educatius, l'Ajuntament i la Diputació

elter.net 6 de setembre de 2017 a les 12:41
Un cartell que ha elaborat l'Ajuntament de Manlleu

Aquest curs 2017-18 Manlleu inicia un procés d’obertura de les activitats extraescolars de les escoles i centres de secundària. L’objectiu del projecte és que cada alumne/a es pugui inscriure a qualsevol activitat de qualsevol escola, sigui o no del seu centre.


La finalitat d’aquest projecte és enriquir el temps no lectiu dels infants de la ciutat i, al mateix temps, afavorir la coneixença i la convivència entre alumnes de diferents centres de Manlleu i les seves famílies. 


El treball conjunt de col·laboració entre els centres, les AMPA i l’Ajuntament de Manlleu permet oferir un ventall ampli i divers d’activitats extraescolars obertes a tots els infants de Manlleu, i els proporciona unes oportunitats educatives més àmplies i enriquidores.


A la web de l’ajuntament ja s'hi pot trobar el catàleg informatiu amb tota l’oferta d’activitats de les escoles, amb el detall d’horaris, preus i edats recomanades de cada una. També s'ha difós en format paper a les escoles. Per fer les inscripcions cal adreçar-se a l’AMPA de l’escola corresponent a través del correu electrònic. Properament sortirà el catàleg de les activitats dels centres de secundària.


Aquest projecte s’ha impulsat des del PEC (Projecte Educatiu de Ciutat) i ha estat possible gràcies al treball conjunt de totes les AMPA, les escoles i l’Ajuntament de Manlleu, amb el suport de la Diputació de Barcelona a través del programa Educació a Temps Complet.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu