25 d'abril de 2024

Dues noves funcions de El malalt imaginari

L'obra protagonitzada per Antoni Anglada tornarà el dia 16 de setembre a 2/4 de 10 del vespre i el 17 a les 6

Arola Cumeras 7 de setembre de 2017 a les 13:19
Una imatge del cartell

L'Espai Rusiñol ha programat per al cap de setmana després de la Diada dues noves funcions del clàssic de Molière El malalt imaginari. El president del Teatre Centre explica que el motiu principal és que "vam tenir dos plens absoluts per la Festa Major i es va quedar molta gent fora". Per això han considerat "oportú fer una pròrroga, amb un parell de funcions més, també per qui vulgui repetir".


Estan "molt contents" de com va anar "l'espectacle, que va estar a un molt bon nivell" i remarquen "la intervenció de l'Antoni Anglada en el paper protagonista" que "va ser molt reeixida, a l'alçada del seu ben guanyat prestigi teatral". La resposta de la gent "ha convidat a pensar que l'obra encara tenia una mica més de recorregut". 


La venda d'entrades es farà a l'Espai Rusiñol a partir d'aquest divendres, 8 de setembre, de 5 a 7 de la tarda. També se'n podran trobar dissabte de 10 a 12 del matí i dijous 14 de setembre de 5 a 7. El mateix dia de la funció, tant dissabte 16 com diumenge 17, es podran adquirir una hora abans a la taquilla. 

Etiquetes:
Cultura