25 d'abril de 2024

L'ANC de Manlleu torna a omplir dotze autocars i ven totes les samarretes per la manifestació de la Diada

Els tiquets i samarretes que queden es podran comprar al Manlleuet

Arola Cumeras 8 de setembre de 2017 a les 18:37
La venda a Can Puget, aquest divendres a la tarda

L’ANC de Manlleu està venent a bon ritme els tiquets pels "dotze o tretze" autocars que sortiran des del pavelló de Manlleu el proper dilluns a la 1 del migdia per anar a Barcelona i, un any més, formar part de la mobilització de la Diada. Per tant, aglutinaran unes 700 persones.


Integrants de l'ANC es mostren contents del fet que "durant aquests dies de setembre" la venda ha revifat moltíssim i s'ha accelerat. Pel que fa a samarretes, se n'han venut "més de 500", una xifra superior a l'any passat, quan "sembla que el disseny no va agradar tant".


Aquest divendres ha estat la darrera tarda en què els tiquets i les samarretes (en quedaven tres exemplars) s'han pogut comprar a Can Puget. Ara, estaran a disposició al Manlleuet, a la plaça Fra Bernadí i "no s'hi val a reservar". Des de l'ANC confien que aquesta sigui la Diada definitiva pel Sí i l’1 d’octubre "en votar, es tanqui el procés".


D'altra banda, la jornada que es va fer dijous, titulada Tot el que vols saber sobre el referèndum i no saps a qui preguntar-ho, va aplegar més d'un centenar de persones. Va tenir lloc al Casal Cívic Frederica Montseny i els dubtes els van aclarir Mirella Cortès (ERC), Joan Coma (CUP) i Lluís Coromines (PDeCAT).

Una imatge de la jornada per resoldre dubtes, dijous 7

Etiquetes:
Política Municipal