26 d'abril de 2024

Una conferència d'Enric Bastardas enceta el curs al Lab Manlleu

Un dels eixos de la programació és el de la #Comunitat Lab, trobades entre empreses, ciutadania i professionals i tastos

elter.net 12 de setembre de 2017 a les 11:02
Una imatge d'una formació al Lab Manlleu

Aquesta setmana comencen les activitats de la nova temporada del Lab Manlleu. Per encarar el nou curs dijous oferiran una xerrada amb Enric Bastardas, formador i expert en motivació, que ajudarà els assistents a plantejar reptes per als propers mesos.


Totes les activitats són gratuïtes i la conferència d'aquest dijous 14 començarà a les 5 de la tarda. Es titularà Tornem de vacances. Propòsits per al nou curs. Cal reservar plaça al correu lab@manlleu.cat.


Des del Lab Espai Coworking Manlleu aniran fent actes vinculats al món empresarial oberts a la població a la general. Un dels eixos de la programació és el de la #Comunitat Lab, trobades entre empreses, ciutadania i professionals en un ambient informal i acompanyats d’un tast de productes locals.


Paral·lelament, el Lab organitza els #Diàlegs Lab una sèrie de trobades sectorials per aconseguir contactes, afavorir relacions i establir punts de col·laboració entre empreses d’un mateix col·lectiu i territori. La primera d’aquestes trobades tindrà lloc aquest dimarts 12 i aplegarà empreses cansaladeres i restauradores.

Una imatge promocional de la programació

Etiquetes:
Societat