25 d'abril de 2024

Marquem Imatge Casa Portell vencedors de la 4xM dins la Festa de l'Esport

Més de 5000 persones van passar per la Festa de l'Esport de Manlleu.

El Ter 19 de setembre de 2017 a les 16:56
Sortida 4xM 2017

Durant tota la jornada de dissabte Manlleu es va convertir en al capital osonenca de l’esport per unes hores.


Respecte a passades edicions, l’afluència de públic va ser superior i va engalonar encara més la festa de l’esport. Una tarda dedicada a l’esport on les diverses entitats de Manlleu van mostrar les diverses activitats que desenvolupen durant l’any.  


Més de 5000 persones van passar per la Festa de l’Esport de Manlleu. Des de l’organització s’han mostrat realment satisfest amb el resultat de la jornada. Les activitats es van dur a terme amb total normalitat. Els més petits van poder gaudir amb les activitats programades de la mateixa manera que les famílies i persones que es van acostar a la plaça.


La jornada va començar amb la cursa dels més petits que es va dur a terme prèviament a la 4xM, plat principal de la jornada. Una 4xM que va superar el nombre d’inscrits de l apassada edició on 200 corredors van prendre la sortida de la cursa de relleus solidària.


La victòria de la cursa va ser per a l’equip Marquem Imatge Casa Portell, amb un temps de 2h 36m 28s, seguits del Tim Raner amb un temps de 2h 37m 44s i Els Apòstols de Bacus van completar el podi amb un temps de 2h 40m 16s, sent aquests el primer equip mixte que aconsegueix un podi.


La festa també va servir per entregar els premis al Mèrit Esportiu. Més de 50 esportistes van ser premiats. Cares conegudes a l’entrega de premis com Dionís Crusellas, que va ser homenejat per la seva trajectòria radiant els partís de l’AEC Manlleu amb Ràdio Manlleu.

L'Alcalde Àlex Garrido entregant el premi mèrit esportiu a Dionís Crusellas

Etiquetes:
Esports