26 d'abril de 2024

Una trentena de persones visiten Gràfiques Manlleu amb el Temps x Temps

L'empresa va ser fundada el 1919 per Antoni Contijoch i Capdevila

elter.net 21 de setembre de 2017 a les 13:42
Una imatge de grup de la visita a l'empresa

El 14 de setembre, Temps x Temps va organitzar una visita guiada a l'empresa Gràfiques Manlleu. L’activitat va tenir una bona acollida entre la ciutadania ja que hi van assistir una trentena de persones. 


La visita va anar a càrrec de Jordi Contijoch i Sala, actual Gerent de Gràfiques Manlleu, qui va fer un breu recorregut històric per les diferents etapes de l’empresa i tot seguit es van visitar les seves instal·lacions actuals. Va explicar a les persones assistents que l’empresa va ser fundada el 1919 pel seu avi, Antoni Contijoch i Capdevila, i que actualment la propietat i la direcció de l’empresa segueixen estant en mans de la família del seu fundador.


Les instal·lacions ocupen una superfície de 3000m2 construïts, amb una reserva de terreny de 6000m2 més per a futures ampliacions, i que la política de R+D+I està molt present a l’empresa. Aquesta voluntat d’innovació els ha portat a invertir tant en el camp tecnològic com en el de processos i materials.


Actualment el seu principal producte són les etiquetes alimentàries i són líders a Espanya entre les impremtes d’etiquetes de format i troquelades, tot i que també elaboren altres productes com catàlegs, calendaris, llibres, etc. Distribueixen els seus productes a França, Alemanya, el Marroc, Argèlia i Tunísia. Com a curiositat destaca el fet que a les etiquetes que produeixen (Font Vella, Nesquick o Nescafé, entre d’altres) s’hi pot trobar la mà de Manlleu, que és el símbol que certifica que la impressió de l’etiqueta s’ha fet a Gràfiques Manlleu.

Etiquetes:
Economia i empresa