25 d'abril de 2024

Aquest diumenge, concert a benefici de Càritas a l'església de Santa Maria

L'entrada solidària funcionarà amb sistema de taquilla inversa, on l'espectador decideix quina quantitat paga

elter.net 22 de setembre de 2017 a les 10:40
Una imatge de l'orquestra Terrassa 48

L’església de Santa Maria de Manlleu acollirà el proper diumenge un concert especial a càrrec de l’Orquestra Terrassa 48. La recaptació obtinguda es destinarà íntegrament a Càritas, organitzadora de l'actuació.


L'espectacle, amb un repertori marcat per un colorista joc instrumental, començarà a les 7 de la tarda. L’entrada solidària funcionarà amb sistema de taquilla inversa, que vol dir que és l’espectador qui, un cop vist el concert, decideix la quantitat que vol pagar.


Es vol col·laborar en diferent projectes en els quals treballa Càritas per afavorir la igualtat i la cohesió social. Aquesta activitat cultural i de conscienciació social forma part de la campanya «Sigues part de la solució contra l’empobriment».


Aquest és el primer dels tres concerts que, gràcies a col·laboració de PromMusic, oferirà l’Orquestra Terrassa 48 a benefici de Càritas. Aquest mateix concert, amb la recaptació també a benefici dels projectes de Càritas, es farà el dissabte, 11 de novembre (20 h) a l’Auditori de l’Antiga Fundació Caixa de Manlleu a Vic i el diumenge, 12 de novembre (18 h) al Teatre Kursaal de Manresa.


El concert titulat «Alla Corda» presenta peces com la Suite Burlesque de Telemann, les danses hongareses de Brahms o el divertiment KV138 de Mozart. El programa presenta composicions de corda coloristes de nivell sublim.


L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Dirigida per Quim Térmens va ser fundada, en la seva forma i filosofia actuals, l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió de la música per a formació d’orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat. 

Etiquetes:
Cultura