26 d'abril de 2024

25 anys de Porc i Cervesa, aquest cap de setmana a Manlleu

La fira seguirà amb multitud d'activitats durant el dissabte i també el diumenge

elter.net 22 de setembre de 2017 a les 16:08
Una imatge de Porc i Cervesa

Una vintena de persones van assistir a l'activitat del Gastrofilms Porc, cervesa i cinema! que va servir com a prèvia de la 25a edició de Porc i Cervesa, fira gastronòmica, que omplirà tot el cap de setmana. Aquest divendres a la tarda, si la meteorologia ho permet, ja es podran fer degustacions i venda de productes del porc, cerveses artesanes i productes de proximitat.


A la plaça Fra Bernadí coincidiran aquestes activitats comercials i també els espais lúdics infantils de La Granja (Oci Lúdic), Revoltim (Quiràlia) i Juga al Diver-espai d ela Peppa Pig (Diverta). A les 8 del vespre es farà el pregó inaugural i l'entrega de premis del Concurs 25 anys d'històries amb porc i cervesa a l'Espai Ràdio Manlleu, al costat del punt d'informació.


Més tard, a les 9 del vespre, es presentaran les Craft Beer de Pilster i es farà un tast guiat de botifarra amb cervesa elaborada per la Cansaladeria Molist, a l'Aula del gust de la plaça. A les 10 del vespre, a les escales, actuarà amb balades pop-rock i musicals la jove Júlia Viñas.


La fira seguirà amb multitud d'activitats durant el dissabte i també el diumenge. Enguany en aquesta edició d'aniversari destaca la 5a edició del Dia Cuina, que inclou la quarta edicó del Concurs de Cerveses artesanes. Entre les novetats, hi ha la implicació del Consell Comarcal d'Osona o bé la presentació de la cervesa artesana Sikaru, un projecte que involucra persones amb discapacitat. Dissabte l'hora d'obertura serà de les 10 del matí i fins a les 12 de la nit, amb la darrera activitat programada a 2/4 d'11, en forma de concert de Ju. Diumenge l'horari s'allargarà de les 10 del matí a les 10 del vespre.

Etiquetes:
Economia i empresa